BEL NU +32 (0)495 54 53 89

  Nooit meer te warm of te koud… met klimatisatie van Leo Maes

  Zoekt u een specialist in airconditioning?

  U zoekt een installateur en reparateur van klimatisatiesystemen en airconditioning in de regio Antwerpen en Malle? Leo Maes helpt u graag verder. Airconditioning, klimatisatie en koeltechniek zijn al 40 jaar onze specialiteit. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op onze uitstekende service en ervaren vakmensen.

  Leo Maes bvba is een professioneel familiebedrijf dat ondertussen van vader op zoon werd doorgegeven. Zaakvoerder Guy en zijn team zijn gespecialiseerd in de installatie en reparatie van klimatisatie- en aircosystemen in horecazaken en winkels, maar ook in particuliere omgevingen zoals leefruimtes, slaapkamers en burelen. Onze techniekers nemen ook de algemene elektriciteitswerken die bij de installatie of herstelling komen kijken voor hun rekening.

  Bovendien kunt u bij Leo Maes ook terecht voor het vullen van bestaande airco’s van personenwagens (zowel oud als nieuw), vrachtwagens, landbouwvoertuigen en dergelijke.

  Producten en diensten

  In overleg met de klant en met aandacht voor de omgeving en de specifieke eisen kan uit een breed gamma aan producten gekozen worden. Wij plaatsen en onderhouden verschillende types airco’s in heel de provincie Antwerpen. Onze toestellen zijn zo ontwikkeld dat ze zowel koelen als verwarmen, zodat u met één systeem zowel in de zomer als in de winter voor een aangename temperatuur kunt zorgen.

  Wij werken voor airconditioning met de topmerken Daikin en Toshiba. Onze techniekers zijn uiterst vertrouwd met deze installatie en het onderhoud van deze merken. Onze ervaring leert ook dat deze merken zuinig zijn in gebruik, waardoor de energiekost voor u maar ook de impact op het milieu sterk worden ingeperkt.

  Hoe werkt een airco?

  Bent u geïnteresseerd in airconditioning en zou u graag eens zien hoe het systeem in zijn werk gaat? Op de website van onze producent Toshiba vindt u een uitgebreide uitleg, op verschillende niveaus. Wilt u gewoon even algemeen kennismaken? Dat kan zeker! Of zoekt u juist een gedetailleerde uiteenzetting, voor wetenschapsliefhebbers? U vindt de uitleg die u zoekt hier.

  Actief in heel de provincie Antwerpen

  Leo Maes is werkzaam in de hele provincie Antwerpen. Bent u op zoek naar een ervaren technieker voor de installatie of reparatie van uw airco of klimatisatiesysteem in Malle, Vosselaar, Beerse, Merksplas, Rijkevorsel, Ravels, Weelde, Poppel, Baarle-Hertog, Kasterlee, Lichtaart, Tielen, Lille, Gierle, Poederlee, Wechelderzande, Retie, Dessel, Mol, Geel, Balen of omgeving; dan kunt u rekenen op de professionele service van Leo Maes!

  Bel ons op 0495 54 53 89 of stuur ons een e-mail voor professioneel advies, een bezoek en een gratis offerte.